contact
aanmelden

Vacature Kraamverzorgende(n)

 

Vind je het een uitdaging om in een zelfsturend kraamzorgteam te werken verbonden aan verloskundigenpraktijk De Moriaen. Is het je passie een gezin een onvergetelijke kraamtijd te geven en ben je enthousiast en flexibel dan ben je bij ons aan het goede adres.

 

Wij vragen

Kraamverzorgenden met een afgeronde zorgopleiding, MBO-niveau 3 met uitstroom kraamzorg en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vinden het belangrijk dat je zelfstandig kan werken en vertrouwen uitstraalt.

Flexibiliteit, motivatie, loyaliteit en een groot inlevingsvermogen zijn binnen ons team criteria waaraan je als kraamverzorgende moet voldoen. Daarnaast zijn goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden evenzeer van belang. Je doet regelmatig partusassistentie met een van de verloskundigen en je bent bereid om regelmatig ook in de avonden en nachten op wacht te staan om ingezet te worden.

 

Wij bieden

Naast een salaris conform salarisschaal FWG 35 van de cao-kraamzorg bieden wij een juiste mix van bij- en nascholing, goede coaching en begeleiding. Als kraamzorgteam zijn wij vooral gericht op een goede werksfeer waarin je prettig werkt en jezelf kunt ontwikkelen binnen je vakgebied maar ook als mens. Je zult het bestaande team als een warm bad ervaren.

Je sollicitatieprocedure bestaat uit een gesprek met verloskundigen en kraamverzorgenden uit je toekomstige team.

 

Werkgebied

Ons werkgebied is: Geertruidenberg, Raamsdonksveer-Raamsdonk, Made, Hooge Zwaluwe, Hank en omstreken.

 

Heb je interesse? Stuur dan je motivatie en CV zo spoedig mogelijk naar: info@moriaenkraamzorg.nl

 

 

 

 

Markt 21, 4931 BR Geertruidenberg, 0162-523349/06-12392704, info@moriaenkraamzorg.nl