contact
aanmelden

Vacature Kraamverzorgende(n)

 

MoriaenKraamzorg heeft per direct een vacature(s)!! 

Vind je het een uitdaging om in een zelfsturend kraamzorgteam te werken verbonden aan een verloskundigenpraktijk. Is het je passie een gezin een onvergetelijke kraamtijd te geven en ben je enthousiast en flexibel dan ben je bij ons aan het goede adres.

 

Wij vragen

Kraamverzorgenden met een afgeronde zorgopleiding, MBO-niveau 3 met uitstroom kraamzorg. Wij vinden het belangrijk dat je zelfstandig kan werken en vertrouwen uitstraalt.

Flexibiliteit, motivatie, loyaliteit en een groot inlevingsvermogen zijn binnen ons team criteria waaraan je als kraamverzorgende moet voldoen. Daarnaast zijn goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden evenzeer van belang. Je assisteert onze verloskundigen, je bent daarom bereid om regelmatig ook in de avonden en nachten op wacht te staan om ingezet te worden.

 

Wij bieden

Naast een salaris conform salarisschaal FWG 35 van de cao VVT bieden wij een juiste mix van bij- en nascholing, goede coaching en begeleiding. Als kraamzorgteam zijn wij vooral gericht op een goede werksfeer waarin je prettig werkt en jezelf kunt ontwikkelen binnen je vakgebied maar ook als mens. Je zult het bestaande team als een warm bad ervaren.

Je sollicitatieprocedure bestaat uit een gesprek met verloskundigen en kraamverzorgenden uit je toekomstige team.

 

Werkgebied

Ons werkgebied is: Geertruidenberg, Raamsdonksveer-Raamsdonk, Made, Hooge Zwaluwe en Hank (Daar waar de verloskundigen van de Moriaen zorg leveren).

 

Heb je interesse? Stuur dan je motivatie en CV zo spoedig mogelijk naar: info@moriaenkraamzorg.nl

 

 

 

 

Markt 21     4931 BR Geertruidenberg     0162-523349     info@moriaenkraamzorg.nl