contact
aanmelden

Home

 

Welkom bij MoriaenKraamzorg!

 

Als je deze site bezoekt omdat je zwanger bent, dan feliciteren we je daar van harte mee! En als wij bij jou kraamzorg gaan verlenen, dan zullen we dat met veel deskundigheid, liefde, inzet en plezier doen.

 

Vanaf nu bieden wij als verloskundigenpraktijk ook kraamzorg aan. Dit sluit aan bij onze visie, om op een kleinschalige manier zorg op maat te bieden. Door met een eigen kraamzorgteam te werken is zowel de zorg voor, tijdens als na de geboorte op elkaar afgestemd. Dit komt de continuïteit van de geboortezorg ten goede. Daarnaast geeft het ons als verloskundigen en kraamverzorgenden meer werkplezier! Kies je ervoor om elders kraamzorg af te nemen, dan kan dit natuurlijk ook. Met alle kraamzorg organisaties in de regio hebben wij een prettige samenwerking.

 

Bij MoriaenKraamzorg is alle zorg rondom geboorte en kraamzorg naadloos op elkaar afgestemd. Moeder, vader, baby, kraamverzorgende en verloskundige op één lijn.

 

Bij ons wordt de zorg afgestemd op wat die ene moeder en haar kind écht nodig hebben!

 

 

 

Verloskundigenpraktijk de Moriaen werkt in de gemeente Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Raamsdonk, Made, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Wagenberg en Hank. Dit betekent dat de verloskundigen, samen met een eigen kraamzorg team, ook in deze dorpen zorg bieden. Wanneer je niet in onze praktijk verloskundige zorg krijgt, kun je je toch bij Moriaenkraamzorg aanmelden. Wij kijken of het voor het team kraamverzorgende haalbaar is je kraambed te verzorgen.

Markt 21     4931 BR Geertruidenberg     0162-523349     info@moriaenkraamzorg.nl